Bielizna damska, bielizna męska, Thieme

Bielizna antyalergiczna

Bielizna antyalergiczna

Certyfikat Öko-Tex Standard 100 potwierdza właściwości ekologiczne oraz bezpieczeństwo. Oznacza to, że produkty te nie posiadają barwników azotowych i nie uczulają. Posiadają pH o wartości ludzkiej skóry. Nie wykazują obecności metali ciężkich, pestycydów i chlorofenoli.

Bielizna bezszwowa

Bielizna bezszwowa
  • wykonana w technologii bez szwów bocznych, nie będzie ocierać twojego ciała
  • doskonale dopasowuje się do sylwetki
  • pozwala na swobodne poruszanie się
  • jest niewyczuwalna

Koszt wysyłki

Bielizna damska i męska

Jedna opłata bez względu na ilość!

Przy zamówieniach
powyżej 200,00 zł
(przy płatności przelewem)
dostawa GRATIS!


Zobacz tabelę kosztów przesyłki »

Koszt przesyłki

Jedna opłata za przesyłkę bez względu na ilość!

Zamówienia powyżej 200,00 zł przy płatności przelewem - dostawa GRATIS!

 

Tabela kosztów wysyłki

Koszt przesyłki priorytetowejtylko 9,99 zł
Koszt przesyłki pobraniowej priorytetowejtylko 15,00 zł

Polityka prywatności

 

Pragnę Cię zapewnić, że Twoje dane wykorzystamy tylko do komunikacji z Tobą. Oczywiście ich podanie jest absolutnie dobrowolne. Jednak bez ich uzyskania nie jest możliwy kontakt z nami oraz nie będziesz mógł skorzystać z niektórych naszych serwisów.

W każdej chwili będziesz mógł usunąć te dane. Możesz to zrobić automatycznie, zgodnie z informacją, którą dostaniesz razem z wiadomością od nas. Możesz też po prostu poprosić o to w emailu.

Zapewniam Ciebie, że Twoje dane nie będą nikomu odstępowane, ani odsprzedawane. Szanujemy Twoją prywatność.

My też nie lubimy SPAMU. Proszę więc, abyś tak samo jak my, nie wykorzystywał naszego adresu e-mail do rozsyłania nie zamówionej korespondencji.

Pozdrawiam serdecznie!

Tomasz Olszewski - właściciel

 

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas transakcji zakupu

Zanim będziesz mógł dokonać transakcji zakupu w sklepie bielizna-thieme.pl zapytamy Cię o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, email oraz dane dotyczące formy płatności.

Dane zbierane podczas rejestracji

Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał podać tylko adres email.

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

W jaki sposób rejestrujemy Twoje dane?

Po wpisaniu danych w formularzu wysyłamy do Ciebie email z prośbą o potwierdzenie chęci zapisu. Potwierdzenie zawiera unikalny identyfikator pozwalający potwierdzić wpisanie do bazy podanego przez Ciebie adresu email, a wraz z nim pozostałych podanych w formularzu danych.

O ile potwierdzisz swoją chęć zapisania się, wtedy zostajesz zapisany na naszą listę mailingową i możesz otrzymywać z niej pocztę.

List wysyłany w ramach subskrypcji jest skierowany do Ciebie i zawiera Twój adres email w polu „DO:/TO:”.

W jaki sposób możesz usunąć swoje dane?

W każdym otrzymanym od nas emailu znajdziesz informacje o metodzie wypisania się z listy. Wypisanie polega na kliknięciu w podany w emailu link. Z uwagi na pomyłkowe kliknięcia, czasami wymagane jest dodatkowe potwierdzenie wypisania się poprzez kliknięcie w link w drugim emailu, który do Ciebie od razu wtedy wysyłamy.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Podanie danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu.

Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążenia Twojej karty kredytowej lub konta. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu.

Jeżeli zapisałeś się na naszą listę lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na otrzymywanie od nas wiadomości email, wykorzystamy Twoje dane jedynie w celu wysłania Ci informacji na adres email.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji.

Jeżeli zapisałeś się na naszą listę lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jej otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać informacje drogą emailową.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Twój profil, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki emaili. Danych użyte do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

Nasze strony internetowe mogą wykorzystywać ciasteczka. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych i są całkowicie bezpieczne dla Twojego komputera.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Do danych osobowych zbieranych przez nasze strony mają dostęp jedynie uprawnione osoby zajmujące się obsługą serwisu. Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Firma zbierająca dane

BORPOL 2 Tomasz Olszewski 
ul. Łabędzia 1
68-300 Lubsko
NIP: 928-154-44-68, REGON: 970706163
Wpis do ewidencji działalności gospodarczej prowadzonej przez
Prezydenta Miasta Nowej Soli numer 8630

 

© 2020 www.bielizna-thieme.pl & BRODEX | Regulamin | Polityka prywatności | O sklepie